A Nemzeti Színházban és a soproni teátrumban léphet fel az „aranyos” Súgólyuk

jutalomjatek

Negyedmagával együtt arany fokozatú minősítést vehetett át a komlói Súgólyuk Színház a vasárnap zárult amatőr fesztiválon.

 

Az I. Komlói Amatőr Színházi Találkozó keretében a Súgólyuk Színház Nádassy László – Rejtő Jenő: A jutalomjáték című bohózatát mutatta be. A produkciót a Magyar Szín-Játékos Szövetség ARANY fokozatra minősítette. A minősítéssel járó oklevelet a fesztivált záró ünnepségen– Regős János rendező, a Magyar Szín-Játékos Szövetség elnöke adta át Fajcsi Ferencnek.

A Súgólyuk Színház a különdíjazottak között fellépési lehetőséget kapott a Soproni Petőfi Színházban, annak őszi Teátrumi Színözön című rendezvényén, valamint a kultúra napi rendezvényen a Nemzeti Színházban.

Súgólyuk

A jutalomjáték szereplői: Báró Lontainé: Schneider Angéla, Olga, a leánya: Tomán Veronika, Hámori Ferenc, miniszteri titkár: Tibay Győző, Kamarás Kristóf, vidéki színész: Fehér Attila, A kapitány: Stemler Zsolt, A doktor: Deleznyák Balázs, Rüttich-Schönau grófnő: Bárdos Aliz, Bozsik, a házfelügyelő: Tóth Zsolt, Irma, a szobalány: Barbarics Diána. Rendezte: Fajcsi Ferenc