Nagyüzem a “Súgólyuk”-ban!

súgól

Bár a Súgólyuk Egyesület gőzerővel dolgozik a II. Komlói Amatőr Színházi Találkozó (KASZT) szervezési feladatain, alapvető feladatukról, a nézők szórakoztatásáról sem feledkeznek meg. Fotó: A Nyolc nő olvasópróbái a vízmű ebédlőjében

A társulat május 6-án mutatja be Robert Thomas: Nyolc nő című krimi-vígjátékát a komlói színházban. A darabot május 13-án és 20-án ismétlik meg.

súgóly

Az utolsó bemutató másnapján, május 21-én már Budapesten a Nemzeti Színházban lépnek fel a komlói színészek Rejtő-Nádassy: A jutalomjáték című bohózatával a teátrum KASZT-FESZT elnevezésű programja keretében.

Június 16-19. között kerül megrendezésre Komlón az idei KASZT, ahol a Súgólyuk Színház a tavaly ősszel nagy sikert aratott Ray Cooney darabbal, a Család ellen nincs orvosság című komédiával képviselteti magát a nemzetközivé vált mezőnyben.

A tervek szerint októberben egy soproni meghívásnak tesz eleget a társulat, majd Neil Simon: Furcsa pár című 2 felvonásos komédiájával örvendeztetik meg a komlói nézőket, három alkalommal is.