Lesz új premier?

Egy vidéki színház fiatal, kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője – mint minden színházi vezető – kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író, a társulat igényeinek. A társulaténak, amely a szokásos magánéleti és karrier-konfliktusok vihara között működik. A darab rendkívül mulatságosan és keserűen[…]

Bemutató a Súgólyukban…

A történet egyszerű alaphelyzetből kezdi fékezhetetlen száguldását a végkifejlet felé: a dúsgazdag Hardcastle tízezer fontot szándékozik egy volt üzlettársa fiának ajándékozni azzal az egy feltétellel, hogy a fiún kívül ne legyen más örökös a láthatáron. Az angol úr vidéki házában összeverődő színes forgatag biztosítja az állandó meglepetéseket, személycseréket, félreértéseket, egyszóval a rekeszizmok folyamatos ostromát. A[…]

Újabb siker az V. KASZT-on

Az V. Komlói Amatőr Színházi Találkozón társulatunk  Francis Veber: Balfácánt vacsorára című előadását mutatta be, melyet a Magyar Szín-Játékos Szövetség ARANY minősítéssel jutalmazott. Fajcsi Ferenc a legjobb rendezőnek járó díjat, Tóth Zsolt pedig színészi különdíjat vehetett át. Mérhetetlenül büszkék vagyunk!      

Sopronban vendégszerepel a Súgólyuk

2019. március 30-án 15 órakor a Soproni Petőfi Színházban lép színpadra a Súgólyuk Színház Michael Frayn: Még egyszer hátulról című darabjával. A Teátrumi Színözön rendezvény keretében a helyi társulat és az Ivancsics Ilona és Színtársai mellett minket ért megtiszteltetés, hogy a nagyérdeműt szórakoztassuk. Köszönjük a meghívást!

2018. október 12-én PREMIER

Végy egy milliomos könyvkiadót, deréknál vágd ketté hexensusszal, spékeld unatkozó feleséggel és misztikummal átitatott, excentrikus külsejű szeretővel! Hagyd főni levében néhány órát, majd a fedőt levéve pirítsd zsírjára! Visszamaradt javát szűrd le futball-drukker adóellenőrrel, megszállott makettépítővel add meg savát-borsát, hogy a kétórás kulináris ütközet után feltálalhasd a Balfácánt vacsorára!

Újra színpadon: A jutalomjáték

2018. szeptember 14-én 19.00 órakor ismét láthatják az I.KASZT-on arany minősítést kapott produkciót. Rejtő Jenő – Nádassy László: A jutalomjáték című bohózatának teljes jegybevételét a komlói “Gimnáziumért” Egyesület javára ajánljuk fel.

Nyári nagyüzem a Súgólyukban

Alig ért véget a IV. Komlói Amatőr Színházi Fesztivál, máris új feladatok állnak a komlói színészek előtt. Elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy a KASZT népszerűsége töretlenül növekszik – fogalmazott Fajcsi Ferenc, a Súgólyuk Színház rendezője. Az idei évben a meghívott 11 versenyprogramon 1500 néző vett részt. A csoportok tagjaival és a zsűrivel, valamint a meghívott vendégekkel[…]

Újabb siker a IV. KASZT-on

Társulatunk a IV. KASZT-on a celldömölki Soltis Lajos Színház Szentivánéji álom című, a RÉV Színház (Győr) – KB35 (Inárcs) Othello című előadásai mögött a harmadik helyen végzett a Még egyszer hátulról című előadásával. A produkciót a Magyar Szín-Játékos Szövetség ARANY minősítéssel jutalmazta.  

Még egyszer hátulról a IV. KASZT-on

A IV. Komlói Amatőr Színházi Találkozón a Súgólyuk Színház Michael Frayn: Még egyszer hátulról című darabját mutatja be 2018. június 1-jén 19 órakor. Az előadás megtekintése ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Komlói Színházban személyesen vagy a (72)483-014-es telefonszámon lehet.