A komlói Súgólyuk Egyesület és Komló Város Önkormányzata
meghirdeti a

VIII. Komlói Amatőr Színházi Találkozót (KASZT)
2022. október 20 – október 23. között, Komlón.

A 2022. évi fesztiválra hazai és határokon túli magyar nyelvű, felnőtt, amatőr színjátszó együttesek jelentkezését várjuk.

A fesztiválra 12 csoport meghívását tervezzük. Kiválasztásukat Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgató-főrendezője, a KASZT fesztiváligazgatója végzi.

A jelentkezés menete szerint a csoportok a felhívásra beküldik jelentkezéseiket az elöadás csatolt felvételével, vagy a link megadásával, ahol a felvétel elérhető, illetve megadják a lehetséges időpontokat, amikor a nevezett előadást a válogató megtekintheti.

A szakmai zsűri minden résztvevő előadást nyilvános szakmai vita keretében értékel. A fesztiválon a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősíti az arra érdemes produkciókat.

Nevezhető bármilyen stílusú és műfajú produkció, amelynek netto időtartama nem haladja meg a 150 percet, s amelynek szereplői és technikai segítői együttesen nem haladják meg a 30 főt.

A jelentkezési lapot on-line az alábbi linkre kattintva kell kitölteni:

https://forms.gle/XQntPFZ21DUgEh8u8

További információ:
Pataki András fesztiváligazgató: andraspataki@icloud.com

Jelentkezési határidő: 2022. július 1.

A programban való részvételről a döntést a szervezőbizottság nyilvánosságra hozza, és arról nyílvános sajtótájékoztatón számol be 2022. szeptember elején.

A fesztivál szervezői a meghívott együtteseknek szállást, étkezést (napi háromszori) és színpad bejárási lehetőséget, valamint a fesztivál kísérő rendezvényein való részvételt biztosítanak.

A rendezvényre való utazás és a szállítás költségeit, valamint a bemutatandó produkció jogdíj-vonzatait a résztvevő együttesnek kell állnia.